Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2011 12:17 - Наглостта на шефката на Столичния Инспекторат инж. Веска Георгиева, показана в предаване по БТВ!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 6972 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.06.2011 17:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор на текста:DDimitrow

"Пускам тази тема за пропусналите да гледат "Господари на ефира по БТВ" от 20.06.2011 г.Съвсем краткият ми коментар е, че наглостта и дебилщината на тази жена няма граници.Написаното тук http://discussion.inspectorat-so.org/index.php?topic=432.15
както и този отговор:

"Господа, форума не е място за обиди и злобни, с нищо неподкрепени писания.  Нито към мен, още по-малко към кмета. Да не говорим, че не е джентълментско.Съжалявам... Вместо да си изливате житейската злоба тук, КАНЯ ВИ на среща с мен, да обсъдим проблемите и да се гледаме в очите, както правят много граждани и гости на София, чиито проблеми сме решили, в рамките на своите компетенции. Знаете , надявам се, къде е Столичен инспекторат. Ако не знаете - има интернет.  И повече нямаме време за непродуктивни писания. Веска Георгиева".

,показват само едно.Лъжа, лицемерие и наглост!!!Изгледайте клипа http://vbox7.com/play:ef748cad37, който тепърва ще бъде качен в "YouTube", както и в Twitter.

За всички които още не са разбрали, става дума за Веска Георгиева - Началник Столичен Инспекторат.С това бяло костюмче, демоде разбира се, тази жена има вид на сервитьорка от евтин крайпътен бар.Вгледайте се внимателно в лицето и , когато репортера задава въпроси?Какво неприкрито лицемерие, каква школувана поза?Предаването със сигурност е гледано и от други институции.Това ли са с нищо непровокираните нападки към вас?
Очевидно, тази жена трябва да си замине там от където е дошла!..."

Публикува се без редакторска намеса.

В заключение ще добавя, че има достатъчно снимков материал доказващ невъзможността на тази жена да се справи с работата за която е назначена, както и нейни подчинени като шефката на РИ "Люлин"-Стела Василева Цветкова.

Снимков материал за безобразно паркиране както в тревни площи така и по тротоари, затрудняващо движението на майки с колички и инвалиди е публикуван и на форума на Столичен Инспекторат.






Гласувай:
3



1. анонимен - Незабавна оставка!
01.07.2011 15:25
От материала е видно, че госпожата говори общи фрази, в повечето случаи прах в очите за пред медии и репортери.Едва ли ще има ефект от всички писано и казано.Наглостта на тази жена наистина дразни, нещо повече-арогантна безотговорност.Ако този материал наистина е гледан от други институции, то те трябва да вземат отношение веднага по случая.
Надявам се, че здравият разум ще надделее и София ще стане по добро място за живеене!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320566
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227