Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2015 08:44 - Нумерология - Родените на 15 /петнадесето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 10642 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2017 15:37


 РОДЕНИТЕ НА ПЕТНАДЕСЕТО ЧИСЛО

15 е комбинация от числата 1 и 5. Числото 1 не се нуждае от описания, защото е общ фактор за всички числа от 10 до 19. Накратко: то е смело, решително, интелигентно и водач.

Числото 5 представя Меркурий, планетата, която влияе върху бизнеса и финансовите сделки. Хората с това число имат огромни делови заложби и отдават цялата си енергия в преследването на пари.

Да вземем сега третото число, сбора от двете, тоест 6. Това е силно романтично число, тъй като е числото на Венера - планетата, която влияе на любовния ни живот и отношенията с проти­воположния пол. Притежаващите го са магнетични личности и привличат към себе си другия пол така, както пламъкът привлича пеперудата. Те имат огромен сексапил и чар.

Така, числото 15 е симбиоза на водач, продажен печалбар и романтик. Доста интересно съчетание. Както при всички числа, имащи влиянието на числото 5, и числото 15 е продажно, но не в такава крайна степен, както простото число 5 или числото 14. Тук продажните инстинкти се обуздават от романтичните инстинкти на числото 6, които също са силни.

Числата 15 са упорити и веднъж взели решение, се придържат към него, било за добро, или лошо. Тази упоритост се проявява и в работата им, защото те никога не я оставят наполовина свър­шена.

Числото 15 рядко поема наследен бизнес, по-скоро започва нещо свое. Дори ако наследи някакъв бизнес, би предпочело да го остави на друг да го управлява, а то поема по нов път.

Емоции и секс. Доминиращата черта на числото 15 е неговият романтизъм, произтичащ от числото 6. Жилката на материализма съществува, но е много разводнена. То търси някой, който ще откликне на собствената му романтична природа. Ако лицето има пари или имущество, толкова по-добре, но не е първостепенно изискване, както в случая с простото 5 или числото 14.

То лесно се възбужда и бързо се ядосва. Гневът изстива веднага, щом се надигне, и получилият "дозата" не бива да обръща голямо внимание.

Сексуално числото 15, което иначе е 6, прилича на числото 8. И двете са с добра сексуалност, но първо се нуждаят от душевно стимулиране. На тях не им доставя удоволствие сексът с човек, към когото не са привързани душевно или романтично. Това е съществено за числото 15, което е непоправим романтик. То обича присъствието на парите, но отсъствието им не го притеснява.

Отрицателни качества. Числата 15 лесно се влияят и ако по някоя зла случайност попаднат в лоша компания, стават жертва на безскрупулни хора. Любовта им към парите може лесно да ги доведе до деяния като хазарт и контрабанда. Те са възбудими и лесно изпадат в гняв.

Хармонични взаимоотношения. Числата 15 се разбират с повечето хора и малко по-добре с онези, които имат и материално богатство. Но не са толкова материално настроени, колкото простото число 5. Всъщност не бива да ги наричаме материалисти. Те просто обичат парите, както всички.

Техният брак е относително добър, но партньорите им трябва да откликват на романтичната страна на тяхната природа, защото за тях това е същността на живота. Съпругът (съпругата) трябва да могат да живеят в света на мечтите, които числото 15 си строи, и по никакъв начин не трябва да позволяват този свят да бъде разрушен.

Болести. Родените на тази дата са склонни към заболявания на ушите, носа и гърлото.

Лекове. Редовното приемане на джинджифил, чесън, джоджен и ябълки помага на страдащите от тези оплаквания.

Съвети. 15 е земно число. Притежаващите го са винаги финансово добре. Те обаче трябва да мислят внимателно, преди да се впуснат в някое начинание, защото може лесно да бъдат откло­нени; трябва да използват собствения си разсъдък и да взимат решение, след като добре са обмислили въпроса; трябва да се научат на търпение и да не се дразнят от дребни неща, защото ще навредят на себе си. Иначе това е едно добро число. То е ма-териалист, без да е откровено продажно. Притежаващите го успяват в живота.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Родените на тази дата трябва да носят през цялото време тюркоаз и смарагд и да внимават камъкът винаги да е в допир с кожата.

Метал, носещ щастие. Щастлив метал за родените под влиянието на това число е среброто. Особено благоприятно се съчетава със син тюркоаз, което предохранява урочасването.

Цвят, носещ щастие. Цветът, носещ щастие на числото 15, е розов.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 15, са:

а)  Простото число 6 и съставящите го числа 15 и 24.

б)  Простото число 5 и съставящите го числа 14 и 23. Неблагоприятни числа. Числата, враждебни към числото 15, са:

а)  Простото число 8 и съставящите го числа 17 и 26.

б)  Числото 1 може да е добро или лошо в зависимост от обстоятелствата.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 15 са 6, 15 и 24 ден от месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 8, 17, 27.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за родените под влиянието на това число са вторник, сряда и четвъртък. Ако тези дни сегпаднат на някоя от щастливите дати, ефектът се усилва.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са понеделник и събота.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са февруари и септември.

Неблагоприятни месеци. Родените на 15 число на месеца трябва да внимават за здравето си през месеците май, юни и октомври.


 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1758770
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031